Followers

Friday, 15 January 2016

Pre-Order Saat Kau Hadir Dalam Hidupku

Assalamualaikum and Greetings

Alhamdulillah. The one that we've been waiting for has finally released. Thank you for your  endless support, love and prayers. For those who would like to purchase your own copy of this book you can do so via October Pub.


Saat Kau Hadir Dalam Hidupku
KARYA : XUANZA
RM29 (Semenanjung) / RM32 (Sabah Sarawak)

Layari www.october.my atau
Pm FB October / October Novel atau
Emel order@october.my atau
Whatsapp +6010-792 4664 atau
Fax 03-8741 3217 untuk pembelian secara online dari penerbit

"Bro! Senang cerita macam ni la. Aku dah mintak maaf dengan kau, kau tak boleh cakap elok-elok ke? Tolonglah... jangan malukan orang Malaysia. Budi bahasa tu budaya kita, bro."

"Um... Budi bahasa budaya kita? Eheh... I think you should look in the mirror before looking out the window."

Wah... Mamat ni memang dah lebih. Sangat menjengkelkan dan menyakitkan hati! Fareed Dayyan!!!! Kenapa perangai kau macam setan! Tak seperti abangnya, Fariedz Dazrien yang lebih berlemah lembut berbicara dengan gadis cun berhati sensitif macam aku ni.

"Nia, please inform me before you go somewhere else next time."

"Why should I? I bukan budak kecil."

"Betul you bukan budak kecil, tapi mama amanahkan I untuk jaga you. Your safety is my responsibility."

Tiba-tiba, aku dapat lamaran daripada sebuah keluarga yang tanpa aku sangka. Macam mana benda ni boleh berlaku kat aku?! Dan...

How could I possibly expecting HIM to be my so-called fiancée and future husband. Heh... Husband? Urgh...

Adakah aku bersedia untuk menjadikannya suamiku, sepertimana yang diharapkan oleh keluargaku sendiri terutamanya nenek? Padahal aku sudah ada 'kekasih' yang aku cintai, namun aku sedar, takkan direstui sesiapapun.

"I don't have any choice. Can I say no?"

"You can always say no. It's your life and your decision. You're the one who's going to live every single day with the choice you made."

5 comments :

  1. xuanza.tq
    terus nk preorder.

    ReplyDelete
  2. Hi xuanza, still boleh pre-order x?

    ReplyDelete
  3. Dh abis bca..bg org mcm sya yg lemah english mmg jd lemah la bla bca novel ni..mcm bca novel inggeris plak..story line x se gah msa mcm mula2 bbrapa bab awl yg bleh buat kita x sabar nk dptkn buku ni..sdkit kecewa dgn dua2 novel anda..but..truskan usaha utk next novel..

    ReplyDelete