Followers

Friday, 22 May 2015

A sincere heart with real intent: Kerana Lamaran Itu

Assalamualaikum and greetings to all,

All praise be to Him for lending me the ability to write and allowing me to share my random ramblings thoughts to you, dear readers. My heartfelt thank you goes out to those who have waited patiently for Kerana Lamaran Itu to publish and for spending your time reading Kerana Lamaran Itu. Your review and comments are  highly appreciated. I am fully aware of the fact that Kerana Lamaran Itu has its own flaws and shortcomings. Therefore, for those who like to share your thoughts, comments and feedback about Kerana Lamaran Itu with me, feel free to do so. You can always email or private messages me at Facebook. It is vitally important to improve my own writing skills for future manuscripts. I believe the feedback I received from you will help me a lot and I will be forever grateful. 

Besides, I really hope that you're not disregarding your priorities and responsibilities that you have in hands by reading my 'randomramblingsthoughts'. Please keep your work in your first list ya (pesanan ikhlas). :-)

Once again, thank you followers, readers, supporters and haters. Without you, I'm nothing. :-)

Semoga dirahmati,
Baik yang nyata mahupun tersembunyi.

Facebook: Chérie Xuanza
Email: cheriexuanza@gmail.com



Sneak peek: When words speak loudest, true intentions will be hidden. 

“How hard is that? How hard for me to gain back your trust ?”
Dia tunduk cari muka aku, tapi aku tak ada jawapan bagi soalan dia. Alih-alih aku cuma mampu geleng kepala sebelum tukar kepada topik asal yang aku nak tahu.
“There’s a question I’d like to ask.”
Dia pandang aku. Aku tarik nafas dalam sebelum sambung cakap balik.
“Do you love me?”
Dia diam. Aku hanya pandang dia. Lepas beberapa minit berlalu, dia masih macam tu. Hati aku makin berdarah lagi.
“Silence is a golden when you can’t think of a good answer, isn't it?”
Aku senyum sikit sambil kesat air mata. Dia tarik nafas dalam.
“Maira... please don’t push me hard. Seriously, I need more time.” Dia pandang aku dengan mata berkaca-kaca. Aku geleng kepala.
“For what? For giving you more opportunity to hurt me?” Suara aku serak. Hampir-hampir tak terkeluar suara masa cakap macam tu. Dia terus raup muka.
“I think there’s nothing I could say to you anymore. You’re not going to believe me, aren’t you?"
Kenapa dia cepat sangat putus asa? Kenapa dia tak berusaha keras untuk pujuk aku? Kenapa dia buat hati aku makin sedih?
... because he doesn’t love you, Amal!
Bila hati dah berbisik macam tu, baru aku berpijak di bumi yang nyata balik.
“Fine! Since you're asking for more time just now, I think we better lead our own way, separately. I guess this is the end.”

Will they get back together or has that door slammed shut forever? 

Grab your own copy of KERANA LAMARAN ITU to find out more. You can purchase directly from publishers or local bookstores.

Layari www.october.my atau
Pm fb October / October Love atau
Emel order@october.my atau
Whatsapp +6010-792 4664 atau
Fax 03-8741 3217 untuk pembelian secara online dari penerbit.