Followers

Monday, 31 December 2012

Special post: A piece of my mind

Assalamualaikum & salam sejahtera....

Since ramai yang tanya  bila novel akan publish.. Now, let me explain... I know that I've been taking so much time to finish this manuscript... I'm so sorry for the delay. Kepada readers yang pernah baca AITC versi sebelum ni mesti tahu old version of AITC byk kontroversi. So in order to improve it, I had changed some of the part and the storyline as well. That's why I'm taking so much time to re-read and re-type from the beginning of the story until now which is about 500++ pages.

'Mesti ramai yang cakap kenapa writer ambil masa yang lama sangat nak siapkan cerita ni? Setahun dah tunggu.' Yup, I know that. But what can I say, kita terpaksa tukar jalan cerita supaya lebih menarik n bermutu (something like that). So, I hope you all can understand my situation. Besides, I'm not a full time writer. Banyak benda yang kita kena settlekan dulu before focus kepada manuskrip.

News for SKHDH,
Entri hanya akan dipost sebulan sekali because I've to focus on KLI's manuscript. Tapi kalau ada masa kita akan post bila2 masa. :) Harap semua boleh bersabar k~

For my dear readers,
A deepest gratitude to all of you for your continuous support. I'll try my very best to finish this manuscript as soon as possible (xlarat dah nak tanggung sesak idea kat kepala). Thanks to all of you who recently follow or begun visiting my blog. Sedar tak sedar 400 lebih dah follower. Thank you so much. I am both humble and honored. Besides, your comments all have richly blessed me. If I have neglected anyone, please accept my apology for the oversight. I was not intentional by any means. But still I've read all of your comments. :)

Happy new year to all. May 2013 bring you joy, togetherness, love, laughter and happiness. May Allah bless us with good health and prosperity.

Happy reading ^_^
BAB 34: Kerana Lamaran Itu @ AITC

10 comments :

  1. Heppy New Year X... WC doakan X dapat siapkan KLI...

    ReplyDelete
  2. happy new year...hmmm terpaksa la bertabah sedikit masa lagi kan...apalah salahnya terus menanti setelah lama tunggu...hmmmm semoga manuskrip berjaya disiapkan hiihiihi

    ReplyDelete
  3. salam 2013 cik cherie...no pain, no gain, right? all d best, will always follow....:)

    ReplyDelete
  4. hrap x lma lgi dpt la nvel nie disiapkn..x sbar nie

    ReplyDelete
  5. Salam dan Selamat Tahun Baru. Semoga tahun 2013 ni novel-novel Cik Xuanza dapat dipeluk.

    ReplyDelete
  6. Asmkm...apy ny..xsbr jg nk tnggu AITC..

    ReplyDelete
  7. happy new year 2013 xuanza...all the best to u :)

    kak fieza

    ReplyDelete
  8. happy new year kak xuanza! akak, saya xpernah bosan baca en3 yang sama banyak kali. saya suka sangat aitc. bagi saya, cerita ni berbeza ngn cerita2 lain. jalan cerita dia tenang n seronok lah baca. hehe. ape2 pon saya akan tggu novel ni publish. x sabar nak baca! hihi. fighting! u can do it! tq kak xuanza sebb create cerita yg seronok nih!* exaggerate kan, heheh*

    ReplyDelete
  9. wc: happy new year...tq krana mendoakan X spya dpt mnyiapkan KLI

    strawberry: tq so much krana trus sudi mnunggu :)

    zoora: salam 2013, you're right dear.. tq for ur continuous support :)

    ciknie: sbar ye..insya allah kita cuba sdaya upaya utk siapkan scpat mngkin :)

    seri ayu: selamat thun baru.. tq, kita pun xsbar nk siapkan novel2 ni :)

    eyzan: wsalm, happy new year.. sbar ya..i'll try my very best :)

    kak fieza: heppy new year to u.. tq for ur support :)

    aqilah: happy new year dear, alhamdulillah krna xpernah bosan baca my entry, tq krna rasa aitc ni berbeza dari novel lain...tqsm for ur support..akak cuba yg terbaik insya allah..*no dear, you're not exaggerate but u make me smile :)

    ReplyDelete
  10. sy tetap menyokong cik writer dan akan setia menunggu. demi AITC tercinta. hehehe.

    pape pn, goodluck cik writer! moga dapat hasilkan karya yg menarik, konflik yg mendebarkan, sweet, romantik n best! hehe..

    ReplyDelete